Intervast Suriname N.V.

THE BEST IN REAL ESTATE!

intervast_gebouw

Suri Village III

Projectnaam: Suri Village III
Straatnaam: Verlengde Morgenstondlaan
Wijk: Noord
Distrikt: Paramaribo
Totale oppervlakte: 300000 m2
Aantal kavels: 392

Promotie​

Intervast Suriname N.V.biedt U, na het  success van Suri Village- 1 en 2, het nieuwe verkavelingsproject “ Suri Village-3”gelegen op Paramaribo-Noord. “ Suri Village-3” is bereikbaar  via het verlengde van de J.D.Gompertstraat of de Morgenstondlaan.

De totale projectgrootte bedraagt 30 hectare, welke is onderverdeeld in 392 eigendoms bouwkavels met kavelgroottes vanaf 405 m2.

Suri Village-3 heeft op en rondom het project een natuurschoon landschap die het comfortabel en rustig woongenot verhogen, gelegen tegen over het project Sabaku Village niet ver van de monding met de Suriname rivier, waardoor de wind zich altijd laat voelen en zorgd voor een aangename temperatuur.

De titel van de grond is eigendom en op het project wordt een open afwateringsstelsel aangelegd, welke via speciale bergingskanalen worden afgevoerd naar de Atlantische Oceaan.

De wegen zijn verhardelectriciteit met straatverlichting is aangelegd en ook waterleiding is gerealiseerd.

De bekende soepele interne financieringsmogelijkheid van Intervast Suriname N.V. is ook voor dit project beschikbaar met een minimale aanbetaling van 10 % en een looptijd van 36 maanden. De rente bedraagt slechts 1% per maand over het saldobedrag. Tevens Kan Intervast Suriname N.V. i.z.m de Fina Bank N.V zorg dragen voor een 100% financiering.

Faciliteiten

Locatie

Kavelsoverzicht

Bekijk de prijslijst hier als die niet te zien is.

Vergelijkbaar

Tout Lui Faut Middenweg 4 Ha (Wanica)

Wanica , Tout Lui Faut

Suriname River Eco & Water Resort (Wanica)

Wanica , Dijkveld

Richard van Geene - 1

Wanica , Daphina's Zorg