Intervast Suriname N.V.

THE BEST IN REAL ESTATE!

Social Responsibility & News

Disclaimer voor Intervast Suriname N.V.

Disclaimer voor Intervast Suriname N.V.
Aan de verstrekte informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleed. Deze website is zorgvuldig door Intervast Suriname N.V. In deze disclaimer geven wij aan onder welke voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden. Het gebruik van de informatie op deze website is toegestaan, zolang u deze informatie niet kopieert (verveelvoudigd), verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Er rust copyright op alle beeldmateriaal (foto’s) en teksten op de website en facebook pagina van Intervast Suriname N.V. Intervast Suriname N.V. publiceert haar sociale projecten met toestemming van de betrokkenen. Zonder voorafgaande toestemming van Intervast Suriname N.V. mogen foto’s en andere beeldmaterialen van de website en facebook pagina niet voor publicatie gebruikt worden. Intervast Suriname N.V. streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondank deze inspanningen de informatie/ producten en of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Intervast Suriname N.V. op deze website.


Werkzaamheden, aanpak van de verlengde Braamshoopweg door Intervast Suriname NV .

Intervast Suriname NV heeft bijgedragen om de Richard van Geeneweg met zand te beleggen.

Suri Village 4

261463595_4516973505025059_7408789531987608545_n-762x1024

Maandag 29 november 2021 startte INTERVAST SURINAME N.V. met de aanleg van elektra infrastructuur op het verkavelingsproject “Suri Village 4”.

Intervast Suriname N.V. staat voor Kwaliteit, Zekerheid & Garantie.

Grand Village Braamshoop

swm-gvb-768x940

Donderdag 14 october 2021 startte INTERVAST SURINAME N.V. met de aanleg van waterleiding infrastructuur op het verkavelingsproject “Grand Village Braamshoop”.

Intervast Suriname N.V. staat voor Kwaliteit, Zekerheid & Garantie.

Suri Village 3

WhatsApp-Image-2021-07-16-at-10.50.34-1-768x1024

“Het goede resultaat kroont het werk”

Aan de noordelijke zijde van SV3 liep het rivierwater bij grote springvloed over in het bergingskanaal via dit gedeelte van het aangrensend bos. Onlangs heeft Intervast Suriname N.V., aan de noordelijke zijde van SV3, langs het bergingskanaal van de Verlengde Emile Alvaresstraat een waterkerende dam van ongeveer 50 meter opgebouwd uit natuurlijk materiaal om rivierwater bij hoge springvloed tegen te houden. Een dam is een dwars door water gelegen afsluiting, bedoeld om water te keren of te leiden, of om aanslibbing te bevorderen.

Social Responsibility

Wereldwijd hebben verpleegkundigpersoneel direct of indirect met het coronavirus (COVID-19) te maken. De COVID-19 heeft gezorgd voor extra druk op de medische zorg en duidelijk gemaakt dat verpleegkundigen een belangrijke rol hebben. Zonder hun expertise is er geen goede zorg voor COVID-19- en overige patiënten. Verpleegkundigen hebben moed getoond door onder extreme omstandigheden en met gevaar voor eigen gezondheid, zorg te blijven verlenen.

Op zaterdag 10 juli 2021, heeft Intervast Suriname N.V., als onderdeel van haar (Social Responsibility) beleid, het verpleegkundigpersoneel van het Regionaal Ziekenhuis Wanica in het zonnetje gezet. Het personeel van Intervast Suriname N.V. heeft gezamenlijk warm eten bereidt en verpakt. Ook is er zorggedragen voor fruitbakjes, soft drinks en een hapje.

Intervast Suriname N.V. bedankt een ieder die bijgedragen hebben aan de totstandkoming en uitvoering van dit bijzonder project.

We care, Stay Safe & Get Vaccinated!!!!

Intervast Suriname N.V. doneert geldbedrag aan patient met
Syndroom van San Filippo

Intervast Suriname N.V. doneert gedurende 6 maanden een geldbedrag aan de ouders/verzorgers van Jonathan Karwofodi i.v.m. zijn ziekte c.q. maandelijkse zorg.

Jonathan Karwafodi is een zestienjarig jongen die lijdt aan het Syndroom van San Filippo. Dit is een ziekte die de verstandelijke ontwikkeling van de patiënt het meest aantast. Hierdoor verliest het kind vaardigheden zoals spreken, zindelijkheid en zelfstandig eten. De patiënten worden steeds onrustiger en verliezen steeds meer het contact met hun omgeving en vertonen vaak moeilijk en agressief gedrag. In een nog verder gevorderd stadium van deze ziekte begrijpen ze bijna niets meer, en verliezen ze ook allerlei lichamelijke vaardigheden, z.a. het lopen.

Jonathan heeft extra zorg en aandacht nodig. Intervast Suriname N.V. keert maandelijks een bepaald bedrag, voor een periode van 6 maanden, uit aan de ouders/verzorgers van Jonathan, welke bestemd is voor de zorg van deze jongen.

Intervast Suriname N.V. & Team wensen de ouders/verzorgers van Jonathan en Jonathan in het bijzonder heel veel sterkte en kracht toe gedurende deze moeilijke periode.

 

DC Paramaribo Noord-Oost

“Het houdt niet op, niet vanzelf”

Door klimaatsverandering neemt de hevige en langdurige neerslag toe, welke gepaard gaat met ernstige wateroverlast. In het kader hiervan heeft de directeur van Intervast Suriname N.V. een meeting met de DC Paramaribo Noord-Oost.

Intervast Suriname N.V. doneert geldbedrag en bouwmaterialen (vloerhout) aan slachtoffer woningbrand

In verband met vrouwendag heeft Intervast Suriname N.V. op vrijdag 08 maart 2019 een geldbedrag en bouwmaterialen (vloerhout) gedoneerd aan mevrouw Rogers-Latchmansing.

Het huis van deze weduwe, enige kostwinner met drie schoolgaande kinderen, is grotendeels door brand verwoest en Intervast Suriname N.V. wil haar door vorengenoemde donaties steunen/ondersteunen bij de wederopbouw van haar woning.

Wij wensen mevrouw Rogers-Latchmansing veel succes met de wederopbouw van haar woning en hopen dat ook andere ondernemers dit voorbeeld van Intervast Suriname N.V. zullen volgen.

INTERVAST SURINAME N.V. doneert SRD170.000,= aan de Lions & Leo Clubs Suriname i.v.m. 20-jarig jubileum

Zaterdag 12 januari 2019 jl. heeft Intervast Suriname N.V. haar 20-jarig jubileum & nieuwjaarsparty gevierd. Het is een mooie onvergetelijke avond geweest met speeches en top entertainment. De oprichter en directeur van Intervast Suriname N.V., de heer Widjai Sardjoe, heeft in het kader van het 20-jarig jubileum, het astronomische bedrag, groot SRD 170.000,= gedoneerd aan alle Lions Clubs & Leo Clubs in Suriname. Langs deze weg willen wij Widjai Sardjoe & personeel van Intervast Suirname N.V. en alle aanwezigen bedanken voor een zeer succesvolle avond en ook voor de charitatieve en genereuze donatie van SRD 170.000,= aan de Lions & Leo clubs in Suriname.

Intervast Suriname N.V. blijft actief op het maatschappelijke vlak

DCIM100MEDIADJI_0141.JPG
Vrij recent hebben wij het verkavelingsproject Intervast Village 1 aan de 3de rijweg (oud project van Intervast achter zondag markt) volledig bestraat ten gunste van de bewoners. Op deze wijze draagt Intervast ook bij aan de verbetering en ontwikkeling van de infrastructuur in Suriname.

Phagwa viering

phagwa-serve-768x545

Phagwa viering met directie en personeel van Intervast Suriname N.V. te kinderhuis Sanatam Dharm.

Lions Club Kwatta Interne Goederen Loterij 2018

27788860_1617643808291391_5484690427331029924_o-768x512

Als hoofdsponsor van de Lions Club Kwatta Interne Goederen Loterij 2018, feliciteren wij alle winnaars waarvan enkele klanten van Intervast Suriname N.V. zijn. Intervast Suriname N.V. sponsort dit sociaal project jaarlijks. De opbrengsten worden gebruikt voor sociale doelen. Lions Club Kwatta powered by Intervast Suriname N.V.

Donatie

15109574_1147437731978670_6652083424923623612_n-768x541

Paramaribo, 3 november 2016

Donatie 1 airco van 36.000 btu voor de Algemene Onderwijs Bibliotheek. Intervast Suriname N.V. heeft in het kader van het Divali feest een airco van 36.000 btu, compleet met installatie, dus meteen operationeel, geschonken aan de Algemene Onderwijs Bibliotheek. Je werkt of studeert het beste in een prettige, aangename en KOELE omgeving. Met deze geste willen wij in het bijzonder de studenten langs deze weg extra motiveren om te komen studeren in deze nu meer comfortabele bibliotheek, zodat o.a. hun studieprestaties toenemen. De ruimte is groot en zal zeker nog 1 airco nodig hebben, maar wij willen ook andere rechtgeaarde ondernemers in de gelegenheid stellen om een positieve bijdrage te leveren en wat terug te geven aan de gemeenschap. De studenten zijn immers onze toekomst. Wij hopen verder dat eenieder die gebruikmaakt van deze ruimte evenveel genoegen mag beleven, net zoals wij, bij het doneren van deze airco.