Over onsDhr. W. Sardjoe / General ManagerIntervast Suriname N.V. is een commercieel bedrijf welke zich voornamelijk bezig houdt met verkavelingsprojecten, aan- en verkopen van onroerend goed, en ook in de bouw van woningen zijn wij geen onbekende.

Met trots maken wij ook kenbaar dat wij reeds meer dan 15 jaar ervaring hebben in onze werkzaamheden in Suriname en nog steeds groeiende zijn. Ons kantoor in Nederland en in Suriname voldoen aan internationale standaarden en conform Europese waarden en normen ingericht.

Ons website is rechtstreeks gekoppeld aan ons programma waardoor alle informatie real time is. Gezien wij klantgericht werken is onze website ook zo ingericht; u kunt zelf uw optie zetten, en als klant kunt u uw eigen betalingen en verwerking in ons financiele administratie bekijken en uw eigen print outs maken. Naast onze eigen projecten vind u hierin ook percelen – woningen van derden welke in de toekomst uitgebreid zal worden.

INTERVAST SURINAME N.V. mag ook de trendsetter genoemd worden als het gaat over onroerend goed in Suriname. Als voorbeeld kunnen wij noemen ons project “BEDRIJVEN PARK”, wonen en werken op 1 lokatie; ons project “Suriname River Eco & Water Resort” aan de Suriname rivier waarbij wij het water 800 meter middels kanalen naar binnen halen en zo de percelen aan de achterzijde van water hebben voorzien.

INTERVAST SURINAME N.V. , uw partner in real estate als het gaat om Kwaliteit, Garantie en Service.

INTERVAST, VAST = VAST.

 

Visie

Ons streven is erop gericht om producten te leveren die voldoen aan de steeds veranderende wensen van de klant, gebruikmakend van technologische ontwikkelingen met het oog op klimaatverandering.

Missie

Intervast Suriname N.V. doet aan acquisitie en verkoop van betaalbare verkavelingsprojecten en percelen aan zowel individuele kopers als institutionele beleggers met een redelijk rendement over het geïnvesteerd vermogen van de aandeelhouders, waarbij wij met een team van gemotiveerde medewerkers helpen voorzien in de huisvestingsbehoeften binnen de samenleving.

Corporate Values

INTEGRITEIT Eerlijk, transparant en betrouwbaar ten opzichte van aandeelhouders, klanten, leveranciers, medewerkers en de samenleving met inachtneming van wet en regelgeving.
KWALITEIT Wij staan bekend als de leader in de onroerendgoedmarkt door te investeren in: onze mensen, procesverbetering, klantgerichtheid en kwaliteitsborging.
KLANTGERICHTHEID Vaststellen, begrijpen en voldoen aan de eisen van de klant met de bedoeling klanttevredenheid te verhogen.
PROFESSIONALITEIT Wij doen wat we zeggen en werken met een team van deskundige medewerkers, dat  verantwoordelijk is voor haar daden en prestaties.
INNOVATIE Wij doen aan continue procesverbetering, met de nadruk op kwaliteit, productiviteit en klantgerichtheid, door creatief te zoeken naar de beste oplossingen.
AMBITIE Drang om de wereld om ons heen tot een betere woon- en werkomgeving te maken.
TEAMWORK Zorgen voor een gezonde en veilige werkplek, waar de onderlinge sfeer goed is, samenwerking wordt gestimuleerd, prestaties worden beloond en medewerkers de mogelijkheid wordt geboden zich verder te ontwikkelen.
BETROKKENHEID Streven naar een werkomgeving waar kansen, openheid, enthousiasme, teamwork en verantwoordelijkheidsbesef aanwezig zijn en medewerkers met respect en waardigheid worden behandeld.
FLEXIBILITEIT Gemakkelijk aanpassen aan de behoeften bij wisselende omstandigheden voor klanten, personeel en dienstverleners.
WINSTGEVENDHEID Optimaal rendement en duurzame winst  realiseren en zorgdragen voor continuïteit van het bedrijf.
MILIEU, VEILIGHEID & GEZONDHEID Bij de bedrijfsvoering houden wij rekening met het milieu, de gezondheid en veiligheid door het toepassen van verantwoorde productiemethoden, die de impact op het milieu verkleinen en de gezondheid en veiligheid van medewerkers waarborgen.
SOCIAL RESPONSIBILITY Wij werken niet alleen voor de belanghebbenden van het bedrijf, maar houden ook rekening met het welzijn van de samenleving en omgeving tijdens onze werkzaamheden.