Intervast Suriname N.V.

THE BEST IN REAL ESTATE!

Over ons

Het directieteam van Intervast Suriname N.V. bestaat uit:

  • De heer Widjaikoemar Sardjoe: President Commissaris (RvC)
  • De heer Ram Mathoera: Algemeen directeur

Intervast Suriname N.V., opgericht op 25 februari 2000, is een commercieel bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwikkelen en verkopen van verkavelingsprojecten (percelen), conform internationale normen en kwaliteitsstandaarden. Wij zijn vanaf 14 juni 2017 ISO gecertificeerd (NEN-EN-ISO 9001:2015).

Intervast Suriname N.V. biedt haar producten en diensten niet alleen in Suriname, maar ook internationaal (bijv. in Nederland) aan. Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Jainarain Sohansinghlaan no. 9. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij nationaal en internationaal extra servicekantoren ingericht.

Momenteel behoort Intervast Suriname N.V. tot de grootste en beste aanbieders van verkavelingsprojecten/percelen in Suriname. Onze projecten zijn voorzien van een goede infrastructuur (verharde wegen, elektra- en waterleidingvoorziening). Een team van deskundige medewerkers staat tot uw dienst en ondersteunt op adequate wijze de visie van het bedrijf.

Het bedrijf biedt kavels aan voor elke beurs, zodat mensen uit alle lagen van de bevolking de mogelijkheid krijgen om te investeren in onroerend goed. Op deze wijze helpt het bedrijf mede aan het terugdringen van de huisvestingsproblematiek en de ontwikkeling en opbouw van Suriname

Onze website is rechtstreeks gekoppeld aan ons administratief-/verkoopprogramma waardoor alle informatie real time is. Vanwege onze klantgerichte werkwijze, is onze website zodanig ingericht waardoor u zelf uw optie/reservering kunt plaatsen op percelen, en als klant kunt u uw eigen betalingen en verwerking in onze financiële administratie bekijken en uw eigen printouts maken.

INTERVAST SURINAME N.V. mag ook de trendsetter genoemd worden als het gaat om onroerend goed in Suriname. In de loop der jaren hebben wij diverse verkavelingsprojecten gerealiseerd.

Visie

Het streven van Intervast Suriname N.V. is erop gericht om producten te leveren die voldoen aan de steeds veranderende wensen van de klant, gebruikmakend van technologische ontwikkelingen met het oog op klimaatsverandering.

Voorts willen wij een prominente positie innemen binnen de onroerendgoedmarkt, zowel nationaal als internationaal.

Missie

Intervast Suriname N.V. doet aan acquisitie en verkoop van betaalbare verkavelingsprojecten en percelen voor zowel individuele kopers als institutionele beleggers met een redelijk rendement over het geïnvesteerd vermogen van de aandeelhouders, waarbij wij met een teamvan gemotiveerde medewerkers helpen voorzien in de huisvestingsbehoeften binnen de samenleving.

INTERVAST SURINAME N.V. is open, eerlijk en transparant.
INTERVAST SURINAME N.V., uw partner in real estate als het gaat om Kwaliteit, Garantie en Service.

Corporate Values

INTEGRITEIT

Eerlijk, transparant en betrouwbaar ten opzichte van aandeelhouders, klanten, leveranciers, medewerkers en de samenleving met inachtneming van wet en regelgeving.

KWALITEIT

 Wij staan bekend als de leader in de onroerendgoedmarkt door te investeren in: onze mensen, procesverbetering, klantgerichtheid en kwaliteitsborging.

KLANTGERICHTHEID

 Vaststellen, begrijpen en voldoen aan de eisen van de klant met de bedoeling klanttevredenheid te verhogen.

PROFESSIONALITEIT

Wij doen wat we zeggen en werken met een team van deskundige medewerkers, dat  verantwoordelijk is voor haar daden en prestaties.

INNOVATIE

Wij doen aan continue procesverbetering, met de nadruk op kwaliteit, productiviteit en klantgerichtheid, door creatief te zoeken naar de beste oplossingen.

AMBITIE

 Drang om de wereld om ons heen tot een betere woon- en werkomgeving te maken.

TEAMWORK

Zorgen voor een gezonde en veilige werkplek, waar de onderlinge sfeer goed is, samenwerking wordt gestimuleerd, prestaties worden beloond en medewerkers de mogelijkheid wordt geboden zich verder te ontwikkelen.

BETROKKENHEID

Streven naar een werkomgeving waar kansen, openheid, enthousiasme, teamwork en verantwoordelijkheidsbesef aanwezig zijn en medewerkers met respect en waardigheid worden behandeld.

FLEXIBILITEIT

Gemakkelijk aanpassen aan de behoeften bij wisselende omstandigheden voor klanten, personeel en dienstverleners.

 

WINSTGEVENDHEID

Optimaal rendement en duurzame winst realiseren en zorgdragen voor continuïteit van het bedrijf.

 

MILIEU, VEILIGHEID & GEZONDHEID

 

Bij de bedrijfsvoering houden wij rekening met het milieu, de gezondheid en veiligheid door het toepassen van verantwoorde productiemethoden, die de impact op het milieu verkleinen en de gezondheid en veiligheid van medewerkers waarborgen.

SOCIAL RESPONSIBILITY 

Wij werken niet alleen voor de belanghebbenden van het bedrijf, maar houden ook rekening met het welzijn van de samenleving en omgeving tijdens onze werkzaamheden.