Social Responsibility

Intervast Suriname N.V. blijft actief op het maatschappelijke vlak:
Vrij recent hebben wij het verkavelingsproject Intervast Village 1 aan de 3de rijweg (oud project van Intervast achter zondag markt) volledig bestraat ten gunste van de bewoners.
Op deze wijze draagt Intervast ook bij aan de verbetering en ontwikkeling van de infrastructuur in Suriname.


Phagwa viering met directie en personeel van Intervast Suriname N.V. te kinderhuis Sanatam Dharm.


Als hoofdsponsor van de Lions Club Kwatta Interne Goederen Loterij 2018, feliciteren wij alle winnaars waarvan enkele klanten van Intervast Suriname N.V. zijn.

Intervast Suriname N.V. sponsort dit sociaal project jaarlijks.

De opbrengsten worden gebruikt voor sociale doelen.

Lions Club Kwatta powered by Intervast Suriname N.V.


Paramaribo, 3 november 2016

Donatie 1 airco van 36.000 btu voor de Algemene Onderwijs Bibliotheek. Intervast Suriname N.V. heeft in het kader van het Divali feest een airco van 36.000 btu, compleet met installatie, dus meteen operationeel, geschonken aan de Algemene Onderwijs Bibliotheek. Je werkt of studeert het beste in een prettige, aangename en KOELE omgeving. Met deze geste willen wij in het bijzonder de studenten langs deze weg extra motiveren om te komen studeren in deze nu meer comfortabele bibliotheek, zodat o.a. hun studieprestaties toenemen. De ruimte is groot en zal zeker nog 1 airco nodig hebben, maar wij willen ook andere rechtgeaarde ondernemers in de gelegenheid stellen om een positieve bijdrage te leveren en wat terug te geven aan de gemeenschap. De studenten zijn immers onze toekomst. Wij hopen verder dat eenieder die gebruikmaakt van deze ruimte evenveel genoegen mag beleven, net zoals wij, bij het doneren van deze airco.